Mléčná čokoláda Callebaut do fontány 2,5 kg
Mléčná belgická čokoláda Callebaut do čokoládové fontány - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády.
Mléčná belgická čokoláda Callebaut do čokoládové fontány a pro čokoládové fondue - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut.
Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě. Tato čokoláda má vyjímečné vlastnosti a lépe teče, než jiné druhy čokolády.
Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje.
To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.
Balení: 2,5 kg
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka.
Minimální obsah kakaa: 37,8 %
Minimální obsah mléčné sušiny: 20,4 %
Označení čokolády: CHM-N823FOUNE4-U71
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2449 kJ (585 kcal); tuky 40 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 48 g (z toho cukry 47 g); bílkoviny 6,5 g; sůl 0,19 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Výrobce: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke-Wieze, Belgium